Vi ryster posen!

Kære medlemmer og forældre.

Efter sidste pressemøde, begynder vi at kunne ane mulighed for at samles. I forhold til denne genåbningsfase er det stadig usikkert om vi må flytte vores aktiviteter udendørs. Vi afventer specifikationer fra Kulturministeriet og Kulturcenter Mariehøj. Når vi ved mere, tager vi stilling til om vi mener det kan lade sig gøre for os.

Vi er dog sikre på at vi har brug for at ryste posen, så vi ikke går helt døde i zoom. Derfor ændre vi vores ugentlig plan. I stedet for en masse fælles aktiviteter, så vil der fra mandag af være holdgang på zoom igen i stedet for. Alle medlemmer vil modtage invitation til deres holdzoommøde fra deres medarbejdere. Det er kun teaterhold der mødes, altså ingen nichehold. Dette fortsætter indtil vi igen har brug for at ryste posen:)

Vi glæder os til at se jer på hold.

God weekend til alle!