Her kan du læse

Om os

Der er ingen optagelsesprøve i TeaterMejeriet. Alle, der har lyst, kan være med. Vi giver alle vores medlemmer den opbakning, der skal til, for at de opbygger troen på sig selv og hinanden. På trods af forskellighed er alle en del af fællesskabet. Alle har et ansvar og en andel i egne og andres succesoplevelser. Ved hjælp af medarbejdernes faglige støtte opbygges fællesskabsforståelsen og medlemmerne lærer at tage ansvar for fællesskabet og for deres medmenneskers trivsel.

I den daglige undervisning er det medlemmernes egne ideer, der er i fokus. Gennem en række hold, såsom teater-, musik-, danse-, radio- og teknikhold, er medarbejderne med til at sætte medlemmernes fantasi løs. Medarbejder skaber et rum, hvor medlemmerne kan eksperimentere og gå på opdagelse i deres egen kreativitet og idérigdom.

Én gang om året går alle hold sammen og skaber en samlet forestilling. TeaterMejeriets medlemmer er aktivt inddraget i hele produktionen, da de både er med til at skabe scenografi, kostumer, musik, lys og lyd.

Derudover afholder TeaterMejeriet en masse sociale arrangementer i løbet af året. Det gør vi for at dyrke fællesskabet. Vi tager på sommerlejr 10 dage i slutningen af skolernes sommerferie.

“Mejeriet er, at de små skal blive de store, og de store skal blive medarbejdere, og medarbejdere skal helst blive hængende.”
– Mejerist

“Stemningen i TeaterMejeriet er noget helt specielt, og man glæder sig altid, når man skal til holdgang eller en af de andre aktiviteter, man kan gå til på TM.”

– Mejerist

“Vokser man op i TeaterMejeriet, lærer man, hvad god stil er, hvad det vil sige at løfte i flok, hvordan man holder fest (både før, under og efter), og at teater frem for alt handler om nærvær og sammenhold.”
– Mejerist

TeaterMejeriet blev grundlagt 13. maj 1996

Der er 12 medarbejdere

Vi har 185 medlemmer i alderen 8 – 22 år

Vil du være en del af at sjovt fællesskab, hvor vi mødes om teater, sang, dans, musik og leg?

Værestedet

Alle børn og unge har fri adgang til værestedet fra mandag til torsdag fra klokken 15:00 til 21:00.

TeaterMejeriet fungerer også som værested. Der er ikke noget fast program i Værestedet. Til hverdag kan du bruge TeaterMejeriets faciliteter med støtte og opbakning fra kompetente kulturfaglige voksne og engagere dig i sociale aktiviteter som fællesspisning, film- og musikaftener, lektielæsning og almindeligt samvær.

Værestedets aktiviteter varierer meget og afhænger af den enkeltes ønsker og behov. I forestillingsperioden bliver værestedet forvandlet til kreativt værksted, hvor der bliver produceret kostumer, scenografi og teknik til forestillingen.

Værestedet er et tilbud, der giver mulighed for at høre til og hænge ud i meningsfulde og inkluderende fællesskaber, hvor børn og unge mødes på tværs af alder og køn.

Sang, dans, musik, leg og teater. Se, hvad vi bruger tiden på.

Vores bestyrelse

Hvis du ønsker at kontakte bestyrelsen, kan du rette henvendelse til Adam Feldt på +45 61 92 66 46 eller adamfeldt@gmail.com

Er du medlem, kan du også kontakte vores medlemsrepræsentanter Agnete Due på agnetedue123@gmail.com og Anton Ritzau på antonritzau@hotmail.com.

TeaterMejeriet er en stor forening med børn, unge og voksne i alderen 9-25 år, og der skal være plads til alle. De fleste deltager i TeaterMejeriets forestillingsfest og festaftenen på sommerlejren. Da vi har så stor en aldersspredning, er der også nogen, der gerne vil drikke alkohol til fester. Derfor har vi selvfølgelig en alkoholpolitik: 

 • Man skal være fyldt 16 år og have tilladelse fra sine forældre, der giver en lov til at købe øl i baren til TeaterMejeriets fester. 
 • Det er medarbejderne, der står for baren, og den åbner først efter eventuel fællesspisning og underholdning. 
 • I TeaterMejeriet går vi ind for åbenhed og vælger derfor at have en bar, som medarbejderne kan kontrollere, for at undgå, at nogen drikker i det skjulte, hvilket vi på ingen måde accepterer. 
 • Vi lægger op til ansvarlighed og stoler derfor på, at alle overholder aftalerne, så både store og små kan få en hyggelig, sjov og tryg festaften sammen.

TeaterMejeriet er en stor forening med børn, unge og voksne i alderen 9-25 år, hvor de store er rollemodeller for de mindre.

Vi lægger stor vægt på, at TeaterMejeriet skal være et røgfrit miljø. Derfor er det ikke tilladt at ryge i TeaterMejeriets lokaler, i den grønne gård og ved indgangen til TeaterMejeriet uanset om rygning ellers er tilladt i disse områder.

Eventuelle rygere skal benytte de områder til rygning, som medarbejderne anviser.

Vi lægger op til ansvarlighed, og stoler derfor på, at alle overholder aftalerne.

 • Adam Feldt, forperson
 • Flemming Presmann, kasserer
 • Christian Trollo
 • Lizette Ottensten
 • Malene Hertz
 • Jakob Hjelmsø
 • Katrine Barnekow
 • Line Feldt
 • Lene Flensborg, suppleant
 • Stephanie Kirk, medarbejderrepræsentant
 • Christian Cederhorn,medlemsrepræsentant
 • Veronica Seeberg, medlemsrepræsentant

Sommerlejr, forestillinger og bestyrelsesmøder. Se, hvad vi har i kalenderen.