Afslutningsfest lørdag

Afslutningsfest på lørdag

Vi glæder os meget til at fejre en veloverstået forestillingsperiode på lørdag.
Det sker efter den sidste forestilling.
Alle medlemmer skal derfor blive efter de har spillet deres scene. Husk derfor også at pakke og medbringe dit festtøj. Nu er det endelig blevet tid til at flashe det fede festoutfit der har hængt i skabet i over et år:)


Når forestillingen er slut, gør vi klar til fest. Vi regner med at festlighederne starter ca. Kl. 19.
Normalt har alle medlemmer deres livret med til en buffet. Pga. Corona får vi portionsanrettet mad udefra i år.
På fredag ophører det udendørs forsamlingsforbud, så festen foregår udendørs. Så er der også god plads, så vi kan holde passende afstand når vi skal danse sammen i det fri.

Der bliver åbnet for salg af alkohol kl. 21.00. Læs TeaterMejeriets alkoholpolitik nedenfor.


Seneste hjemtidspunkt for alle hold:
22.00 CuteFactory
22.30 Nudlerne
23.00 Knald i låget
00.00 Kulørte Lamper og Skjult nummer
02.00 T.A.T.U

Fester i TeaterMejeriet

TeaterMejeriet er en stor forening med børn, unge og næsten voksne i alderen 9-25 år, og der skal være plads til alle. De fleste deltager i TeaterMejeriets forestillingsfest og festaftenen på sommerlejren. Da vi har så stor en aldersspredning, er der også nogen, der gerne vil drikke alkohol til fester.

Derfor har vi selvfølgelig en alkoholpolitik:
Man skal være fyldt 16 år og have tilladelse fra sine forældre, der giver en lov til at købe øl i baren til TeaterMejeriets fester. Det er medarbejderne, der står for baren, og den åbner først efter eventuel fællesspisning og underholdning. I TeaterMejeriet går vi ind for åbenhed og vælger derfor at have en bar, som medarbejderne kan kontrollere, for at undgå, at nogen drikker i det skjulte, hvilket vi på ingen måde accepterer. Vi lægger op til ansvarlighed og stoler derfor på, at alle overholder aftalerne, så både store og små kan få en hyggelig, sjov og tryg festaften sammen.