You are currently viewing Referat fra ekstraordinær generalforsamling

Referat fra ekstraordinær generalforsamling

Her er referatet fra den ekstraordinære generalforsamling 10. september. Det var medlemmerne Jacob og Johannes fra Hakket Kød, som havde indkaldt til mødet, fordi kommunikationen omkring opsigelsen af Steffen slet ikke har været god nok, og fordi der har verseret en del rygter om bestyrelsens planer for TeaterMejeriets fremtid. I cirka halvanden time sad medlemmer, enkelte forældre, medarbejdere og bestyrelse i en kæmpecirkel i øvesalen og snakkede forløbet igennem. Det blev en god dialog – tonen var god, selvom mange var følelsesmæssigt påvirkede af situationen. Som I kan se af referatet, så var de vigtigste konklusioner, at bestyrelsen og ledelsen skal være meget bedre til at kommunikere i fremtiden, og at medlemmerne skal gå videre til medarbejdere og bestyrelse med bekymringer, så vi undgår rygtedannelser og værner om TeaterMejeriet.

Ekstraordinær Generalforsamling 2019 referat – TeaterMejeriet