CORONA nyt fra Bestyrelsen

Vi håber, at alle har det godt.

I bestyrelsen glæder vi os til, at genåbningen også kan mærkes i TeaterMejeriet. Derfor har vi store forventninger til, at Fase 3 forløber som planlagt. Det vil nemlig betyde, at:

Undervisningen genoptages den 8. juni

Genåbningen af Kulturcenter Mariehøj er ikke på plads endnu. Vi planlægger derfor efter, at undervisningen afvikles udendørs. Det betyder, at alle klæder sig på efter vejret og tisser af hjemmefra.

Beslutning om sommerlejren senest den 8. juni

Sommerlejren kan ikke gennemføres med de nuværende retningslinjer. Medarbejdere og bestyrelse er enige om, at en sommerlejr er betinget af, at afstandskravet fjernes, at forsamlingsforbuddet hæves til mindst 100 personer, og at rejser til Sverige ikke længere frarådes.

Hvis sommerlejren ikke kan gennemføres, vil medarbejderne i stedet lave coronavenlige aktiviteter og arrangementer for mindre grupper af gangen i perioden 29. juli til 7. august.

Forestilling ”genopsættes” i marts 2021

Vi har først mulighed for at spille forestillingen til marts 2021. Vi håber til gengæld, at forestillingen til den tid kan afvikles under så normale omstændigheder som muligt.

Husk muligheden for friplads

Hvis jeres familie er økonomisk ramt af coronakrisen, kan I få friplads i juni måned. Dermed skal I ikke betale kontingent, men I fastholder jeres medlemskab. I skal blot kontakte Nicolai på admin@teatermejeriet.dk hurtigst muligt.

Pas godt på jer selv og hinanden!

Bedste hilsner

Bestyrelsen