Tilmelding til sommeraktiviteter i TM

Kære medlemmer og forældre

Så har vi en mega fed plan for vores sommeraktiviteter i hus, og vi glæder os!

Det praktiske:

Det koster 850 kr. at deltage i sommeraktiviteterne og er en samlet pris for alle dagene. Det inkluderer frokost og aftensmad i uge 31 og aftensmad i uge 32, som vi får udefra. Derudover går pengene til indkøb til aktiviteter og ekstra rengøring. Man behøver ikke at deltage i samtlige arrangementer, men prisen er den samme. Man kan altså ikke få nedslag i prisen, hvis der er dage man ikke kan komme. Vi håber selvfølgelig at så mange som muligt har lyst til at deltage samtlige dage.

Vedhæftet er skema for sommeraktiviteterne. Grunden til at der ikke er aktiviteter om dagen i uge 32, skyldes at der er andre sommeraktiviteter på centret i den uge, så der er desværre ikke plads til os.

Hvis man gerne vil deltage, skal man udfylde en tilmelding og sende til admin@teatermejeriet.dk og indbetale 850 kr. på regnr. 1551 kontonr. 16550043, hvor det tydeligt fremgår hvilket medlem der betales for. Tilmeldingsfrist er torsdag d. 9. juli. Tilmeldingsblanket er her: Tilmelding

I forhold til corona følger vi de gældende retningslinjer for aktiviteter for børn og unge, som vil blive ridset op på hvert morgen- eller eftermiddagsmøde, så vi er sikre på at vi passer godt på os selv og hinanden.

Det sjove:

Som i kan se på skemaet, har vi ikke meldt ud hvad der sker de pågældende dage. Det finder man ud af til aftenunderholdning dagen inden. Ligesom på sommerlejr, vil vi gerne bevare noget af mystikken. Men vi vil gerne løfte sløret for nogen af de ting der i vente, som i kan glæde jer til. Der bliver f.eks. Open air bio, strandtur, Mejerilodigrandprix, kulturnat i TM, fodbolddag, orienteringsnatteløbsskattejagt, garden galla og meget mere. Så hvis man vil være sikker på ikke at gå glip af noget, så må man komme alle dage. Ligesom på sommerlejr, så er det ikke påkrævet at man deltager i alle aktiviteter. Man er også velkommen til bare at hænge ud, spille et spil, lave en perleplade eller andet i løbet af dagene. Kort sagt bliver dagene fyldt med sjov og ballade og bliver en form for sommerlejrsimulering, vi tager bare hjem og sover og har ikke så mange tjanser.

Vi glæder os til at se jer og tilbringe nogle dejlige sommerdage sammen i TM. Indtil da, rigtig god sommer!

Skema Sommerfestival (PDF)