You are currently viewing Skemaændringer og Forældremøde

Skemaændringer og Forældremøde

Halløj derude!

Så er vi i gang igen med holdopstart i dag og vi glæder os til at se jer alle!

Vi skal endelig i gang med at lave forestilling og det betyder at der er et par skemaændringer fra nu og indtil påske.

Byg og hyg og Slyngelstuen er lukket i forestillingsperioden.

Til gengæld starter der et forestillingsdansehold, som ligger om onsdagen fra 16.30-18.00 med opstart d. 15. jan. Man kan melde sig til det, hvis man går på Skjult nummer eller op(ca. årgang 08). Det gør man ved at sende en mail til admin@teatermejeriet.dk eller at stikke hovedet ind på kontoret til Nicolai og give besked.

Tirsdag d. 28/1 fra kl. 18-20 vil der blive afholdt et forældre-infomøde. Vi håber meget at se så mange, som muligt. Her vil det være muligt at få overblik over, og indsigt i, hvad TeaterMejeriet egentlig er for en størrelse. Både i forhold til foreningens struktur og retningslinjer, men også TeaterMejeriets overordnede pædagogiske mission og vision, og hvordan man skal navigere, som forældre i en forening som TeaterMejeriet. Dagsorden for møde følger snarest.

Godt nytår til alle.