Billetsalg åbent

Kære medlemmer og forældre

Endelig har vi fornøjelsen af at kunne byde jer velkommen til TeaterMejeriets længe ventede forestilling ’Minder om magi’.


I kan nu købe biletter her: https://www.teatermejeriet.io/


Da vi stadig ikke er helt ude af corona-restriktionernes farvand, er der en del forholdsregler, der skal tages som forudsætning for, at vi dels overhovedet kan spille forestillingen og dels kan byde så meget publikum som muligt velkommen.
Derfor kommer der her nogle vigtige, praktiske anvisninger, som skal følges, inden I kan sætte jer til rette i Kultursalen på Mariehøjcentret og blive mindet om magi, samt under og efter forestillingen:

– Billetterne bliver sat til salg i grupper af 1, 2, 3 og 4. Dette sker for at skabe plads til mest muligt publikum i salen og samtidig overholde afstandskravene. Der er ikke så mange billetter per forestilling, som der plejer, så sørg for at få købt i tide.
– Der skal også købes billet til børn. Der vil ikke, som tidligere, være plads til børnene foran. De skal have deres eget sæde.
– I skal møde en halv time før forestillingens start. Ventetiden bliver udenfor på den lille parkeringsplads ved siden af Kultursalen, så klæd jer på efter vejret. (Der vil være en bar med et mindre sortiment i venteområdet – se nedenfor.)
– Alle i publikum, der er over 15 år gamle, skal vise coronapas, inden der gives adgang til salen
– Alle i publikum, der er over 12 år gamle, skal bære mundbind, fra de træder ind i salen, til de sidder på deres sæde. Der skal bæres mundbind, mens man er indendørs, når pladsen forlades – eksempelvis i pausen, ved toiletbesøg og når salen forlades efter forestillingen.
– I bliver anvist en plads, når I kommer ind i salen. Her beder vi alle om at udvise forståelse for de pladser, de bliver tildelt. Hvis man har små børn med, så overvej at medbringe en siddepude eller lignende for at forbedre udsynet.
– Når salen skal tømmes i pausen, fyldes efter pausen og tømmes efter forestillingen, sker det efter faste anvisninger, så vi minimerer kontakt. Bliv derfor venligst siddende, til I bliver bedt om at forlade salen, og vent udenfor, til I bliver bedt om at gå ind i salen igen.
– Baren udenfor vil have åbent i pausen og før forestillingen. Baren har et mindre, ’corona-sikkert’ sortiment. Grundet coronarestriktionerne henstiller vi til, at der betales med MobilePay. Da TeaterMejeriet betaler et gebyr per Mobilepay-transaktion, ville det være dejligt, hvis I kan samle jeres køb mest muligt.
– Der er tre toiletter til rådighed for publikum. Tis gerne af hjemmefra.

Det var det. Så er der bare tilbage at glæde sig til forestillingerne. Vi glæder os i hvert fald helt vildt!


-> DIGITAL BILLET er = din Ordrebekræftelse