Afgørelse om sommerlejr

Kære medlemmer og forældre

Efter mange lange snakke og undersøgelse af utallige muligheder er vi nået frem til en beslutning om ikke at afholde sommerlejr i år. Medarbejderne og bestyrelsen er enige om at vi ikke kan gennemføre en lejr, som både er hyggelig og overholder retningslinjerne for sommeraktiviteter for børn og unge. Retningslinjerne er for omstændige og vil kræve en meget høj disciplin og hårdt arbejde at overholde. Det ville ikke blive den lejr, som vi alle går og drømmer om.

Flere har spurgt ind til om det er nødvendigt at overholde alle retningslinjer. Både af moralske og sundhedsmæssige årsager er vi ikke trygge ved at afholde en sommerlejr, der ikke følger de officielle retningslinjer, så det er ikke en mulighed. I kan læse retningslinjerne her: https://kum.dk/fileadmin/KUM/Documents/COVID-19_DOX/Retningslinjer_for_genaabning_/Saerlige_retningslinjer_for_afholdelse_af_sommeraktiviteter.pdf

Da vi er meget afhængige af de store hold på sommerlejr, har vi også haft dem med på råd. Der var generelt en større tro på at arrangementer i TeaterMejeriet ville blive hyggeligere og mere trygge end en sommerlejr. Der var også en bekymring hos medlemmerne for om medarbejderne ville få en god lejr. Det er meget rørende, så tak for det.

Ligesom de ældste medlemmer er vi også overbevist om at vi kan skabe nogle bedre og mere trygge oplevelser i TeaterMejeriet. Vi glæder os til at se fremad og planlægge nogle mega fede dage. For selvom det er trist at vi ikke skal på sommerlejr, så får vi heldigvis noget andet i stedet og kan stadig nyde noget af sommeren sammen. Præcis hvordan det kommer til at løbe af stablen og hvad der kommer til at foregå vil blive offentliggjort onsdag d. 24. juni.

Har i nogen spørgsmål er i velkomne til at kontakte Nicolai på TeaterMejeriets mail eller telefon.

 

De bedste hilsner

TeaterMejeriets medarbejdere og bestyrelse