Update forestilling og sommerlejr

Kære medlemmer og forældre

Vi vil så gerne kunne give jer en endelig udmelding om både forestilling og sommerlejr, men vi mangler desværre stadig nogle mere konkrete informationer om de kommende genåbningsfaser. Vi forholder os dog optimistisk til begge dele.

Forestilling

Det vi ved er, at Kulturcenter Mariehøj er sat til at genåbne d. 6. maj. Hvis det holder stik, så holder vores plan om at rykke ind i Kultursalen d. 10. maj stadig. Testcentret, der lige nu er i salen, er sat til at flytte i udgangen af april. Vi ved dog ikke hvilke regler der gælder for indendørs teaterforestillinger endnu, så det er stadig svært at vide om vi kan afvikle. Vi har også udendørsforestilling på tegnebrættet og i sidste ende en film. Så uanset hvad laver vi et projekt til juni. Vi går derfor i gang med at øve til forestilling nu.

Den første fællesprøve skulle være d. 23. april og den aflyser vi. For resten af prøve- og forestillingsdatoer, så tjek kalenderen på vores hjemmeside.

Vi lover at komme med opdatering så snart vi ved hvilken model vi kører med.

Sommerlejr

Som udgangspunkt er der sommerlejr i år. Vi har booket et dejlig stort sted i Jylland. Sommerlejren ligger d. 28. juli – 6. august. Vi ved stadig ikke noget om forsamlingsloft hen over sommerferien, men vi er forhåbentlig så langt med vaccinationer til den tid, så det ikke bliver noget problem. Ligesom med forestilling, så får i besked så snart vi ved mere. Normalt ville vi åbne for tilmelding nu, men den skubber vi lige for nu, indtil vi ved lidt mere.