You are currently viewing Sommerlejrmøde, sommerafslutning og stormøde

Sommerlejrmøde, sommerafslutning og stormøde

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Så er der lukket for sommerlejrtilmeldinger

Og vi glæder os til at tage til Bornholm med jer.

Først og fremmest skal vi have afholdt det årlige sommerlejrmøde. På sommerlejrmødet vil du blive præsenteret for lidt praktiske informationer om turen og, ikke mindst, for dit familiehold.

Sommerlejrmødet ligger tirsdag d. 19/6 kl. 18 og varer ca. en time.

Sommerafslutning

Efter sommerlejrmødet holder vi sommerafslutning med hjemlig hygge i vores dejlige gård. Det starter ca. kl. 19, og her er ALLE (også dem, der ikke skal med på sommerlejr) meget velkomne.

Vi fortsætter med at have hold ugen ud, hvilket vil sige, at sidste holdgang inden sommerferien er torsdag d. 21/6. Ugen efter bruger vi på at pakke til sommerlejr.

Stormøde efter sommerferien

D. 21/8 afholder vi stormøde, hvor næste sæsons hold bliver præsenteret. Her skal alle, nye som gamle, medlemmer komme og tilmelde sig, de hold de ønsker at være med på.
Skemaet for næste sæson er sådan set allerede tilgængeligt, så I har mulighed for at planlægge, hvornår I ellers kan gå til jazzballet og rollespil.

I kan se skemaet her.

Meeen, vi afslører ikke medarbejdere eller niche-hold før stormødet. Derfor: Kom og bliv positivt overrasket.

Vi er opmærksomme på, at stormødet ligger sent i år. Dette skyldes, at skolernes sommerferie har rykket sig med en uge, og derfor har vi også rykket rundt i vores kalender. Derfor er der ikke mange holdgange i august. Til gengæld har der været lidt flere holdgange i juni.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]