Digital Generalforsamling

Kære medlemmer og forældre
Generalforsamlingen for TeaterMejeriet afholdes digitalt, grundet covid19.

Proces for generalforsamlingen

Medlemmer og forældre har 14 dage til at kommentere på dagsordenen og stemme på et medlem og en suppleant til bestyrelsen. Bestyrelsens beretning, opstillede til bestyrelsen, samt ragnskab 2019 og budget 2020 ligger nu tilgængeligt på TeaterMejeriets hjemmeside under fanen bestyrelsen, link: https://www.teatermejeriet.dk/bestyrelsen/ Forældre til medlemmer og medlemmer over 15 år har stemmeret. Husk, at der kun er en stemme per medlem.
Send kommentarer til dagsordenen samt navn på den person, som du stemmer på som henholdsvis bestyrelsesmedlem og suppleant til admin@teatermejeriet.dk.
Det skal fremgå hvilket medlem, der afgives kommentarer og stemmer for.
Deadline er mandag den 22. juni