You are currently viewing TeaterMejeriet 2.0

TeaterMejeriet 2.0

Kære mejerister!

Under normale omstændigheder skulle vi have åbnet i TM igen efter påske. Det kan vi ikke, så derfor åbner vi TeaterMejeriet 2.0 i stedet! Vi vil frem til sommerferien afholde hold mm. på en lidt alternativ måde.Det meste kommer til at foregå på ZOOM, som er et digitalt mødeprogram. Det skal alle der har lyst til at deltage installere. Der vil blive sendt link ud her, på hjemmesiden eller på mail med invitation til møderne.

1. Der vil blive afholdt hold på ZOOM.

Det variere lidt hvordan det kommer til foregår fra hold til hold. I vil modtage en mail fra jeres medarbejder om præcis hvordan jeres hold kommer til at forløbe. I vil modtage mailen på den mailadresse i har signet op på platformen med. Så hvis i ikke er tilmeldt den, så er der en rigtig god grund nu, til at gøre det. Første hold er efter påske. Mailen kommer senest i starten af næste uge.

2. Aftenunderholdning på ZOOM.

Hver fradag aften kl. 20.00 vil der være aftenunderholdning som du kender det fra sommerlejr… bare på nettet! Alle kan optræde med noget, man skal bare skrive til Hammer på facebook, så sætter han dig/jer på programmet. Link til disse møder vil blive postet i denne gruppe samt på hjemmesiden. Første gang er fredag d. 17. april.

3. Facebook amok!

Keder du dig, ved du ikke hvad du skal lave eller savner du bare dine TM-venner, så lav en video, podcast, sang eller noget helt fjerde og del i den her gruppe. Du kan også bare komme med en anbefaling eller dele en sjov video du er faldet over.
Den første anbefaling herfra er at gå ind på soundcloud og søge på flydende lyd for at høre Hammers TM podcast!

Har du ideer til andet du synes der skal foregå, så fyrer du den bare af!

Alle medarbejderne glæder sig til at se jer online!