You are currently viewing Nicolai Nyholm bliver leder for Teatermejeriet

Nicolai Nyholm bliver leder for Teatermejeriet

Bestyrelsen er meget-meget glad for at kunne fortælle, at vi har ansat Nicolai Nyholm som ny leder af TeaterMejeriet per 1. oktober 2019.

Vi fik 81 ansøgninger til lederstillingen og indkaldte fem til samtale. En af de fem meldte fra pga. et andet jobtilbud, og vi havde derfor samtale med fire stærke og kvalificerede kandidater. Der var dog ingen tvivl om, at Nicolai var den suverænt mest kvalificerede ansøger.

 Nicolai har gennem en lang årrække været medarbejder i Teatermejeriet, hvor han har spillet en central rolle – både kreativt, socialt og praktisk. Vi valgte at ansætte Nicolai, fordi han er en værdsat person blandt medarbejderne og medlemmerne, han er en dygtig, involverende leder, og han er meget bevidst om vigtigheden af at videreføre TM-ånden og vores stærke fællesskab – samtidig med, at han har gode ideer til, hvordan vi kan styrke foreningen fremover.

 Den konstituerede ledelse bestående af Nicolai og Silje fortsætter som planlagt til udgangen af september.

 Vi glæder os meget til samarbejdet med Nicolai.