You are currently viewing TeaterMejeriet midt i en coronatid

TeaterMejeriet midt i en coronatid

I bestyrelsen håber vi, at I alle har det godt og passer godt på jer selv og hinanden.

Det står nu klart, at vi desværre ikke kommer til at genoptage TeaterMejeriets aktiviteter foreløbigt .

Kontingent

TeaterMejeriet er selvfølgelig klar til at genoptage undervisningen, så snart det er tilladt og forsvarligt. Men vi må forvente, at det ikke bliver på denne side af sommerferien. Alligevel håber vi, at I vil fastholder jeres medlemskab og fortsætte med at indbetale kontingent. Kontingentet er nemlig afgørende for, at TeaterMejeriet kan fastholde alle de dejlige og dygtige medarbejdere.

Hvis jeres familie er økonomisk ramt af coronakrisen, kan I få friplads i maj og juni måned. Dermed skal I ikke betaler kontingent, men I fastholder jeres medlemskab. I skal blot kontakte Nicolai på admin@teatermejeriet.dk hurtigst muligt.

Sommerlejr og forestilling

Det er endnu uklart, om vi kan komme på sommerlejr og flytte forestillingen til den kommende sæson. I hører fra os, så snart der er mere præcise udmeldinger om forbuddet mod større forsamlinger.

Alt godt Bestyrelsen