You are currently viewing Madordning

Madordning

Madordning

 

De sidste to år har TeaterMejeriet tilbudt en madordning i cafeen for medlemmerne under forestillingen. Det kommer vi ikke til i år, selvom vi ved at mange forældre har været glade for den. Beslutningen er taget på baggrund af en række udfordringer medarbejderne har oplevet i kraft af ordningen.

 

  1. Medarbejderne oplever at der under forestillingen bliver skabt et ekskluderende spisefællesskab, hvor dem der er med i madordningen spiser sammen oppe i cafeen og dem der ikke er med sidder alene tilbage i TeaterMejeriet. Det mener vi arbejder imod et af TeaterMejeriets hovedformål, nemlig fællesskabet.

 

  1. Flere gange dagligt, under forestillingen, står medarbejderne med medlemmer der ikke kan lide maden der bliver serveret og derfor ikke har noget at spise.

 

  1. Der er meget forberedelse og logistik der skal gå op inden forestillingsstart. Alle medlemmer skal igennem sminken og i kostume og vi skal afholde en fællessamling. Vi har derfor brug for stor fleksibilitet i forhold til spisning og at børnene kan spise på skift/løbende. Derudover er det også godt at medlemmerne er samlet et sted. Med madordningen var de spredt og væk længe ad gangen. Det lagde et stort pres på forberedelserne.

 

Jeg håber at det giver et ordenligt indblik i beslutningen, ellers er i altid velkomne til at kontakte mig på admin@teatermejeriet.dk eller tlf. 45804560 med evt. spørgsmål og kommentarer.