Coronaupdate

Kære medlemmer og forældre.

I TeaterMejeriet gør vi alt hvad vi kan for at gennemføre vores aktiviteter forsvarligt i forhold til Corona.

Specielt i denne tid ønsker vi kun at det skal være trygt at komme i TeaterMejeriet, men vi har brug for jeres hjælp, så vi kan passe godt på os selv og hinanden.

 

Aflevering/afhentning

Alle forældre skal aflevere og hente medlemmer uden for TeaterMejeriet. I må altså ikke gå ind i TeaterMejeriet, da vi gerne vil mindske trafikken og antallet af personer i TeaterMejeriet så meget som muligt.

Ind- og udslusning af medlemmer

Alle medlemmer der ankommer mens der er andre hold i TeaterMejeriet(altså hvis ens hold starter senere end 16.30) skal vente i stuerne indtil det forrige hold er gået. Når man er færdig på hold går man ud af TeaterMejeriet gennem glasdøren til salen. På den måde undgår vi kontakt mellem holdene.

Undervisning

Medarbejderne sørger for at planlægge og indrette undervisning efter Coronarestriktioner, så det er nemt at passe på hinanden mens man er på hold.

Dvs. laver lege og øvelser, hvor det er nemt at holde afstand og ikke indebærer rekvisitter/genstande/kostumer flere skal røre ved.

Hygiejne og afstand

Alle medlemmer skal huske at spritte hænder af på gangen inden de træder ind i TeaterMejeriet. Der står sprit uden for døren.

Mens man er i TeaterMejeriet skal man huske at spritte hænder af jævnligt, nyse i ærmet og holde afstand.

Har man de mindste symptomer skal man selvfølgelig blive hjemme.

Alle håndtag og vandhaner bliver sprittet af mellem hold af medarbejderne.

 

På trods af alle restriktioner, er vi sikre på at vi godt kan have et dejligt og hyggeligt efterår i TM. Vi glæder os til at se jer.