December

Kære medlemmer og forældre

Her et lille overblik over december.

For femte år i træk afholder TeaterMejeriet teaterfestival. I år har tre hold lavet deres egne forestillinger. Forestillingerne spiller fra d. 9.-12. Dec. kl. 18.30-20.45 Billetten er gratis for medlemmer og de har automatisk en plads den dag de går på teaterhold og der er derfor ikke almindelige hold i den uge. For andre koster billetten 50 kr. og giver adgang til alle tre forestillinger og bestilles ved at sende en SMS til 29889335, hvor man oplyser navn, dato og antal billetter. Betaling foregår i døren. Der kan betales med kontanter eller mobilepay. Vi glæder os meget til at slå dørene op for jer, til en uforglemmelig aften.

OBS: Forestillingen 1864, som spiller efter pausen er kun for T.A.T.U. og op.

Her er link til eventet, hvis man vil læse mere om forestillingerne. https://www.facebook.com/events/740100226471675/

D. 19. december er der juleafslutning fra 19-21. I år er den kun for medlemmer.

Vi starter op igen d. 6. januar.